Cred că nu ai nimic de a lăuda ...
Acest atac la Polul, dar cu un soia diferite.
este nimic de-a lăuda din ...
Sho va fi o astfel de probleme şi, eventual, se va distruge pacea fragilă.
şi ne-am stăpânire peste Uni, asa ca va fi mai greu ...
Fara felicitări mea pentru tine
EDIT:
De ce este traducerea mea fi îndepărtate?
Un jucator polonez şi am vrut să salveze traducerea lui. Funny, dar nu pot vedea în limba italiană, spaniolă, engleză, şi de această traducere, cu toate aceste limbi, română.
Deci, nu iti place polonez? Cred că de această discriminare
@Observer
nu ti-a cancelat nimeni raspunsul tau.......uita-te pe regulile de forum in universul polonez!
in acest univers cum este in celelalte universuri se scrie in;limba forumului respectiv plus in engleza!
in semnatura ta trebuie sa-ti pui datele de identificare,e valabil pentru toti jucatori!
Cred că nu ai nimic de a lăuda ...
Acest atac la Polul, dar cu un soia diferite.
este nimic de-a lăuda din ...
Sho va fi o astfel de probleme şi, eventual, se va distruge pacea fragilă.
şi ne-am stăpânire peste Uni, asa ca va fi mai greu ...
Fara felicitări mea pentru tine
EDIT:
De ce este traducerea mea fi îndepărtate?
Un jucator polonez şi am vrut să salveze traducerea lui. Funny, dar nu pot vedea în limba italiană, spaniolă, engleză, şi de această traducere, cu toate aceste limbi, română.
Deci, nu iti place polonez? Cred că de această discriminare
eu am sters, pentru ca nu este permisa decat limba romana,nu este nici o discriminare,trebuie sa intelegeti
eu am sters, pentru ca nu este permisa decat limba romana,nu este nici o discriminare,trebuie sa intelegeti
nu? Spune-mi de ce subiecţii ţărăneşti în limba engleză sunt într-un forum? de ce unele din Italia, fondat pe abuziv de jucători incepand de la conversaţie italian de Romanian engleză care se încheie ... Hmmm ... M-am înscris pentru această luptă am tradus cuvânt cu cuvânt din limba mea la dvs. (dacă se poate numi o traducere). Ce e în neregulă cu acest post va afişa, şi după limba oficială maternă va fi un jucator?
Cie, vă rugăm să vă mutaţi într-un alt punct de conversaţie, astfel încât să nu aglomerarea acest raport.
sunt teme vechi si vor fi eliminate tote care nu sunt scrise in limba romana,inainte nu era nici un moderator, repet nu este nici o discriminare
Tu esti misto de tine. Caz de fraudă, a venit în această săptămână ... Vechi spune? hmm ... si discursul meu a fost de 30 acum acesta este de 4 ..
Acesta este motivul pentru care a elimina traducere mea?
Ce deranjat limba poloneză de la Polul RW?
Vă rugăm să vă explicaţi-mi-o, am fost teribil de curios
EDIT:
Citat:
@Observer
nu ti-a cancelat nimeni raspunsul tau.......uita-te pe regulile de forum in universul polonez!
in acest univers cum este in celelalte universuri se scrie in;limba forumului respectiv plus in engleza!
in semnatura ta trebuie sa-ti pui datele de identificare,e valabil pentru toti jucatori!
Eu nu vorbesc cu tine.
Iti place blocaje pe un subiect nu există nici o conversaţie, aşa că nu voi fi cu tine polemicized.
@observer:la urmatorul mesaj al tau vreau sa vad nick in joc ,alianta din care faci parte si id.....
daca nu vad aceste lucruri pe firma ta consider un afront asupra stafului si iti iei o vacanta in acest forum...ok!
am o intrebare.in forumul polonez in ce limba se scrie???
Du-te la forum polonez, vă rugăm să postaţi în traducerea în limba română în poloneză şi de a se vedea pentru tine ceea ce va reacţia.
Citat:
Citat de SEBOAIE72
@observer:la urmatorul mesaj al tau vreau sa vad nick in joc ,alianta din care faci parte si id.....
daca nu vad aceste lucruri pe firma ta consider un afront asupra stafului si iti iei o vacanta in acest forum...ok!
Ai înnebunit pentru restul (fără vătămări)? Eu nu va fi pronunţată ID-ul lor, dacă înţelegi că, ştiind apelantului ID-ul meu, voi fi capabil la spre hack contul dvs.? Se ajunge la tine? Sunt surprins că acest forum dau ID-ul lor administrative, ci modul în care un astfel de ţară personalizat, mă întreb atunci când cineva va intra în contul dvs. şi vă pokasuje planeta. Apoi, se plânge.
Dacă da doriţi să luaţi un exemplu de la forumul poloneze pentru a citi semnăturile şi Mod GO, atunci când polonez a face uni atât de informaţii importante.
Dacă nu, scrie-te:
1. pe forum, dacă un jucător să rapoarte de IT
2 în joc, dacă aveţi o problemă cu ea.
I, de desigur, Introduceţi pseudonimul Dvs. şi alianţă.
DionizyCichocki
AL4