Salutare tuturor,
Odată cu ultima actualizare, am introdus un nou sistem în cadrul jocului: Sistemul de scut Voodoo.
Acest nou sistem adaugă un scut special navelor voastre, dublând practic numărul punctelor de viaţă/hitpoints de bază pe care nava le poate primi înainte de a putea fi scufundată. Un motiv foarte important pentru noi de a introduce acest sistem nou de joc a fost că, niciodată, conceptul inițial al jocului nu a prevăzut faptul ca jucătorul să nu beneficieze de o limită a hitpoint-urilor. Am înţeles faptul că unul dintre motivele de a utiliza programe neloiale de către unii jucători, adunând un număr absurd de luminițe, a fost reprezentat de cumularea continuă a hitpoint-urilor, oferindu-le acestor utilizatori un avantaj nedorit și incorect obținut față de alți jucători.
Urmatorul motiv a fost că unii dintre voi au solicitat itemuri care să necesite cheltuirea perlelor pe care le-ați economisit în ultima perioadă de timp. Astfel încât ne-am decis ca amuletele scutului Voodoo vor fi disponibile permanent la Piață.
Motivul final pentru noi de a introduce acest nou sistem în încercarea de a face din Seafight un joc mult mai corect a fost acela că sperăm să extindem și dezvoltăm acest sistem în viitor, adăugând mai multă diversitate tactică jocului.
Înţelegem că schimbarea bruscă v-a luat pe mulţi dintre voi prin surprindere şi a condus la unele confuzii. Prin urmare, am dori să ne cerem scuze, oferindu-le tuturor jucătorilor care s-au conectat cel puțin o dată în ultimele trei luni un set de
10 amulete Ogoun (fiecare valorând 10.000 puncte Voodoo) şi
2 elemente ale amuletei rare event Agwe (ce reface 25.000 puncte Voodoo).
De asemenea, am dori să ştiţi că dorim să primim feedback-ul vostru referitor la scutul Voodoo de vreme ce încă este loc suficient de a îi aduce îmbunătățiri. Dacă aveți sugestii, întrebări sau păreri, vă rugăm să ni le adresați în
//runda de discuții// a acestui subiect.
Cu mulțumiri,
Echipa voastră Seafight