Înapoi   Seafight > Seafight - Centrul > Newsletter oficial
Ajutor Lista de membri Caută Mesajele zilei Marchează ca citite toate forumurile

Opţiunile temelor Vizualizare
Prev Previous Post   Next Post Next
Vechi 09.04.2012, 11:00   #1
Occam`s_Razor
Suspendat

Data înregistrării: 22.08.2011
Postări: 427
Standard Zile de întreţinere servere

Ahoi Piraţi,

Echipa responsabilă de întreţinerea servereler noastre web va efectua câteva actualizări de ordin tehnic. Prin urmare au fost planificate mai multe zile de întreţinere. Vă rugăm să aruncaţi o privire la lista de mai jos pentru a verifica data în care server-ul dvs. va fi afectat:
  • 10 Aprile între 8 si 10 AM CEST (Central Europe Summer Time) - vor fi afectate de aceste lucrări de întreţinere: forumul, portalul http://bigpoint.com și logarea pe servere;
  • 11 Aprilie între 8 si 10 AM CEST vor fi afectate de lucrările de întreţinere toate serverele localizate în Europa. Acestea sunt Europa Globală 1-5, Germania 1-4, Franța 1-3, Spania 1+2, Italia 1+2, Olanda 1, Polonia 1+2, Turcia 1-3, Scandinavia 1;
  • 11 Aprilie între 9 si 10 AM UTC vor fi afectate de lucrările de întreţinere toate serverele aflate în SUA. Acestea sunt America globală 1+2, SUA (Est) 1, SUA (Vest) 2, America latină 1+2, Asia globală 1.
Lucrările de întreţinere ar trebui să dureze câteva minute pentru fiecare server, dar în cazul în care apar urgenţe vom prelungi durata prin intermediul unui nou anunţ. Vă rugăm să aveţi în vedere aceste informaţii în planificarea activităţii dvs. de joc.

Echipa voastră Seafight
Occam`s_Razor este offline  

Opţiunile temelor
Vizualizare

Regulament de forum
Ţi se nu permite editarea de teme noi.
Ţi se nu permite răspunderea la postări.
Ţi se nu permite introducerea de ataşamente.
Ţi se nu permite modificarea mesajelor introduse.

Codul vB este On
emoticoane sunt On
Codul [IMG] este On
Codul HTML este On
Mergi la...

Timpul este introdus în GMT +1. Ora este acum 22:05.