|
|||||||
| Ajutor | Lista de membri | Caută | Mesajele zilei | Marchează ca citite toate forumurile |
![]() |
|
|
Opţiunile temelor | Vizualizare |
|
|
#1 |
|
Novice al forumului
Data înregistrării: 17.01.2012
Postări: 53
|
ce parere aveti de braconieri la lev 40 mie personal la lev 25 sunt foarte multumit am prins criticade 1300 si aveam scutu heredur pe mn
|
|
#2 |
|
Boardadmin Drakensang Online
Data înregistrării: 30.01.2012
Postări: 233
|
Parerile sint impartite,depinde de felul fiecaruia de a juca.
Toate rasele au avantaje si dezavantaje. Ramine sa descoperi singur cu ce rasa vrei sa joci.... Eu de exemplu joc cu toate 3. Distractie placuta pe DSO. |
|
|
|
|
#3 |
|
Începător al forumului
Data înregistrării: 03.02.2012
Postări: 32
|
si mie imi plac toate trei dar ar trebuii sa nu se mai creasca asa greu ca iti trebuie foarte multe pe ar trebuii sa reduceti pe pentru nivele sa faceti locuri noi noi rase ,lv noi ,arme noi,puteri noi dar pana acum nimic.am un braconier de 26 si cresc foarte greu.sper sa va ganditi la propunerile mele.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Suspendat
Data înregistrării: 31.01.2012
Postări: 337
|
...Salut
daca iti vei face prieteni si o sa mergeti sa faceti misiuni sa va ajutati in diferite situati chiar sa gasiti o posibilitatea de a comunica direct.o sa ai surpriza ca sa realizezi ca se face nivel repede.... jocul are multe secrete care daca le afli o sa faci puncte de experienta mai repede decat ti-ai imagina... Distractie placuta...si incerca sa asculti sfatul...... |
|
|
|
|
#5 |
|
Nou-venit în forum
Data înregistrării: 07.03.2012
Postări: 1
|
stie cineva cum pot sa cresc concentrarea la braconier ca mana la magician de ex....sau ramane 100 forever??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Suspendat
Data înregistrării: 31.01.2012
Postări: 337
|
SALUT....... Cu parere de rau ...te anunt ca NU poti sa faci nimic pentru a marii cantitatea de concentrare..pe care o ai.. Toti braconierii indiferent de level au aceiasi cantitate 100....... DISTRACTIE PLACUTA..... ![]() ![]() ![]() Last edited by gdc2012 : 07.03.2012 at 06:27. |
|
|
|
|
#7 |
|
Începător al forumului
Data înregistrării: 03.02.2012
Postări: 32
|
eu joc cu tote rasele chir de cand era cu evoliuarea puterilor.cand am vazut ca a aparut braconierul am intrat pe si nam mai putut lasa dso-ul din mana de atunci.sunt indragostit de braconier numai ca nu cresti destul de repede.am ajuns sa fac misiuni de acum 20 de lv.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Novice al forumului
Data înregistrării: 17.01.2012
Postări: 53
|
va rog dati tc.
|
|
#9 |
|
Începător al forumului
Data înregistrării: 26.11.2011
Postări: 36
|
Deoarece autorul topicul a cerut tema inchisa si din cauza ca a ajuns un topic inactiv , anunt ,
Tema inchisa ! |
|
|
![]() |
| Opţiunile temelor | |
| Vizualizare | |
|
|