|
|
#1 |
|
Suspendat
Data înregistrării: 16.07.2011
Postări: 1,156
|
Salutare, eroi ai Duriei! Odată cu lansarea patch-ului 024 am realizat o serie de schimbări majore în sistemul PvP. Testați-vă abilitățile împotriva prietenilor și inamicilor în arene PvP special aranjate, și luptați spre drumul de glorie cu item-uri noi disponibile doar prin învingerea adversarului vostru în arenă. NOU: Meciuri PvP Provocați-vă prietenii și dușmanii în meciurile de acțiune PvP. Vă puteți alătura sau iniția o luptă făcând click pe noul buton PvP în bara de meniu, sau vorbind cu Robert Rampage în Kingshill. Probleme cunoscute: Vă rugăm să rețineți: luptele PvP sunt în faza BETA momentan. Vor fi probleme de echilibru, rezolvare de bug-uri. Vă rugăm să ne spuneți despre orice fel de bug-uri veți descoperi. În prezent suntem conștienți de următoarele aspecte: uneori sistemul de matchmaking nu are loc suficient pentru toți jucătorii într-o luptă. Aceasta este o problemă majoră și avem nevoie pentru a o testa de mai mulți jucători decât avem în echipa noastră pentru a vâna acest bug. De aceea am decis să introducem arena online deși încă lucrăm la mai multe aspecte minore. Sistemul matchmaking va fi îmbunătățit. În afară de bug-ul menționat, acesta privește numai nivelul de jucător și nu vă puteți conecta cu grupul vostru curent chiar acum. Avem de îmbunătățit interfața: Veți fi portați instantaneu în arenă atunci când un meci (luptă) este găsit. Noi vom include o altă fereastră pentru a vă permite să alegeți dacă totuși vreți să participați. Timpul rămas pentru o luptă nu este afișată în acest moment. Într-o luptă puteți vizualiza doar scorul curent prin apăsarea butonului PvP. Mesajele afișate nu sunt vizibile suficient de bine. Începutul unei lupte va fi îmbunătățit. Acum este un pic confuz. Există numeroase probleme mici în ecranul ce afișează scorul (de exemplu culorile echipelor sunt inversate). S-ar putea să apară o eroare când ieșiți din joc în timpul unei lupte. Pentru a face testarea mai valoroasă pentru voi, am activat deja recompensele de onoare de battlegrounds. Echipa voastră Drakensang Online |
|
|
![]() |
| Opţiunile temelor | |
| Vizualizare | |
|
|