Aceasta rubrica este special pusa pentru a da informatii despre anumiti utilizatori rau intentionati pentru demersul in liniste si regulamentar al Chatului.
Daca cineva doreste sa faca o reclamatie, acestea sunt informatiile necesare pentru a putea rezolva problema cat mai curand posibil:
- serverul de joc
- chatul in care a fost postat(global,vru,mmo,eic,cauta clan)
- copy paste cu ora si postarea inculpatului
Nu vreau sa vad postari de genul" vreau ban" ori "vreau sa se rezolve acum" etc...dupa postare voi lua masurile necesare dupa verificare.
Hmm, am cautat si nu am gasit asa ceva pe serverul Europa Globala, este 5 dimineatza ?este global 1 ori 2?fii mai explicit te rog.
Gata l-am gasit, era pe Global 2 ora 17 si a fost banat 1 zi.Deci fii foarte atent la ce detalii imi dai sa nu trebuiasca sa caut peste toate chaturile.
alecs_alecs306 la ora 11.00, 20 sept 2009, pe europa globala 1 a injurat foarte josnic la dresa tuturor (sugeti p u l a; toti; sugeti p u l a). Cu tot respectul sunt un jucator mai in varsta cu decenta si nu tolerez asemenea limbaj din partea unui copil care nu cunoaste macar ce e viata! Va rog sa luati atitudine in aceasta privinta.
alecs_alecs306 la ora 11.00, 20 sept 2009, pe europa globala 1 a injurat foarte josnic la dresa tuturor (sugeti p u l a; toti; sugeti p u l a). Cu tot respectul sunt un jucator mai in varsta cu decenta si nu tolerez asemenea limbaj din partea unui copil care nu cunoaste macar ce e viata! Va rog sa luati atitudine in aceasta privinta.
Ce ar fi sa imi dai pe care chat a scris ca sa nu ma apuc sa caut eu pe toate chaturile , data viitoare sa faci un paste si cu numele chiar daca se vede postarea altei persoane, asa e cel mai bine..
pai nu am scris si numele si ora si data? le-am scris sunt primele Cel care a injurat e ALECS_ALECS306, ieri pe europa globala 2 (rectific cu scuzele de rigoare) la ora 11 si ceva dimineata
pai nu am scris si numele si ora si data? le-am scris sunt primele Cel care a injurat e ALECS_ALECS306, ieri pe europa globala 2 (rectific cu scuzele de rigoare) la ora 11 si ceva dimineata
Am inteles ca e pe global 2, dar pe care din chaturi? Global,MMO,VRU,EIC, ori cauta clan....imagineaza-ti cum e sa le iau pe toate la rand...de asta am si specificat cand am deschis aceasta tema, cu cat imi oferiti mai multe informatii cu atat pot rezolva mai ursor si mai repede.